Potraviny Pokrok

Pokrok je heslom každej doby. No za akú cenu?
Ako to už býva, názov nemusí vždy vystihnúť realitu. Tak je to aj v malých dedinských potravinách Pokrok, ktoré sa za posledných tridsať rokov vôbec nezmenili. Hroziacemu bankrotu môže zabrániť snáď už iba zmena majiteľa. Nové vedenie však netuší, ako pre dlhoročných zamestnancov môže byť ťažké nabehnúť na nový systém práce. Cesta k pokroku sa tak deje často bolestivými metódami. Otázne však je, kto na jej konci bude víťaz.
Čo všetko môže priniesť obyčajná zmena majiteľa v maličkých prachom zapadnutých potravinách, to zistíte v novej komédii Divadla Atrapa. Piata inscenácia bratislavského ochotníckeho súboru opäť láka skvelou hudbou, ale aj dobre miereným humorom. Príďte sa na chvíľu vrátiť do prostredia, ktoré dôverne poznáte. Zaspomínajte na časy, keď sa káva mlela priamo v obchode a nechajte sa vtiahnuť do osudov svojských hrdinov a možno budete prekvapení, ako všetko nakoniec dopadne.

Hrali: Simona Lucia Horváthová, Eva Ginzeriová, Ingrid Rudavská, Dagmar Labáthová Bordáková, Boris Jača, Miroslav Žemlička, Alenka Šimková, Vladimíra Antošová, Henrich Offermann

Hudba: Jana Kirschner a Eddie Stevens

Premiéra: 6. 11. 2014

Derniéra: 3. 12. 2014